Sadržaj se učitava

Odaberite jezik: srb / eng
E-mail: marino.lux.prenociste@gmail.com
Adresa: Požarevački partizanski odred 5, 12000 Požarevac
Svecana sala
Luksuzan izgled
Marino svečana sala, nalazi se na Petrovačkom putu ulica Požarevački Partizanski odred br 5, u Požarevcu. Jedinstveno zdanje ove sale, oduševiće Vas sveobuhvatnom ponudom i pretvoriti Vašu svečanost u predivno iskustvo. Posebnu atmosferu u Sali stvara ambijentalna RGB Led svetla, koja Svečanoj Sali „Marino“ daju luksuzni izgled. Kapacitet Svečane sale „Marino“ je 60 mesta za sedenje. Kompletan ambijent Svečane sale jednostavno će vam oduzeti dah i učiniti da zaista uživate u Vašoj svečanosti u krugu dragih ljudi. Klimatizovana sala za svečanosti  „Marino“ omogućiće Vam prijatne trenutke jednako u letnjem i zimskom periodu. U Sali se nalazi video nadzor, stolice sa svilenim presvlakama i okruglim stolovima. Svečana sala je opremljena sa okruglim banket stolovima za koje u zavisnosti od broja gostiju mogu da sede od 8 do 12 osoba. U dogovoru sa vama spremni smo da postavimo rasvetu u boji koju Vi preferirate, uz mogučnost menjanja iste u toku proslave. Posedujemo takodje luksuzne toalete i prostran parking sa video nadzorom.
Za sve vrste proslava
Sala se može preurediti i prilagoditi poslovnim svrhama, pa se mogu organizovati prezentacije, promocije, seminari, banketi i kokteli, prema zahtevu klijenata. U našoj svečanoj Sali moguće je organizovati različite vrste dogadjaja:

Privatne proslave –  rodjendani, krštenja, godišnjice
Korporativne proslave – godišnjice firme, novogodišnje proslave, podela paketića
Maturske večeri , Prezentacije i sl.
Cena zakupa
Cena zakupa sale na 6 sati je 350e, u cenu vam ulazi prostor, tanjiri, case, pribor. Sala se izdaje bez hrane, konobara i pića. Postoji  mogućnost da piće bude naše, iz našeg maloprodajnog objekta, i da sve što vam pretekne od pića možete da vratite odmah po završetk slavlja.Kapara je obavezna u iznosu od 50e, prilikom rezervacije, ostatak novca plaćate na dan slavlja, pre početka.

Svaki zakupac prostora odgovoran je za ponašanje svojih gosiju,  zabranjeno je lomiti i iznositi inventar iz sale. Sve nastale štete, biće naplaćene, po cenovniku.
Iznajmljivanje
Na 8 sati, u terminima
12:00 – 18:00 h
14:00 – 20:00 h
16:00 – 22:00 h
Rezervacija
+381 63/660-960
marino.lux.prenociste@gmail.com