Sadržaj se učitava

Odaberite jezik: srb / eng
E-mail: marino.lux.prenociste@gmail.com
Adresa: Požarevački partizanski odred 5, 12000 Požarevac
ZAŠTO POSETITI
Marino apartmane
Svega osamdeset kilometara od prestonice, u gradu između tri reke, nalazi se jedan od najmodernijih kompleksa luksuznih apartmana. Udaljavajući se od buke i užurbanosti života, možete pronaći svoj mir i u potpunosti se opustiti u MARINO apartmanima. Ovi komforni apartmani su idealan izbor za zaljubljeni par, željan da se izoluje i opusti, ali isto tako pogodni za smeštaj ukoliko dolazite poslovno ili u posetu. Uz glamurozan dizajn i ljubazno osoblje, užitak i odmor su neizostavni. Okruženi mnogobrojnim prirodnim lepotama grada u neposrednoj blizini parka, uzećete predah i odmoriti pogled sa velike otvorene terase na poslednjem spratu kompleksa.
   U našoj ponudi je šest apartmana od kojih svaki pruža autentičan ugođaj. Nastojali smo da napravimo prostor po svačijem ukusu. Već na prvi pogled se uočava glamuroznost i estetika ovih luksuznih apartmana. Nijanse boja, korišćeni materijali i kompletan enterijer, ukazuju da se radi o apartmanima visoke klase. Svaka soba apartmanskog kompleksa MARINO je kompletno opremljena, uključujući brzi Wi-Fi internet, LCD TV, telefon, mini-bar, klimatizaciju i centralno grejanje, dok za ljubitelje opuštanja i hedonizma u ponudi imamo sobe sa đakuzijem i kaminom. Osećaj topline i bezbrižnosti vam je zagarantovan, ne samo komforom i atmosferom koju smo Vam obezbedili, već i uslugom osoblja koje Vam stoje na raspolaganju.
Romantični trenuci
U luksuznom Relax Spa aprtmanu
Obradujte sebe i svoju drugu polovinu boravkom i uživanjem u komforu MARINO apartmana. Utemeljite početak srećnog braka, proslavite godišnjicu ili rasplamsajte žar vaše ljubavi u prostoru koji odiše luksuzom i obećava nazaboravne trenutke.
Preporučujemo
U Pozarevcu